A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Kérdése van?  06 70 53 50 501 (Hé-Pé 8.30-12.00)
sk sk czÁruvisszaküldés

(elállás a vásárlási szerződéstől)

 

A vásárló elállhat a vásárlási szerződéstől, indoklás megadása nélkül 14 napon belül, a csomag általa, vagy általa megjelölt harmadik személy által átvett csomag napjától fogva, a szállító kivételével, amikor átvette a csomagot, ez a határidő 14 nap múlva jár le a csomag átvételét követően. Amennyiben a határidő utolsó napja nem munkanapra jut, a határidő a legközelebbi munkanapon ér véget. A fogyasztó elállhat a szerződéstől a 14 napos elállási határidő kezdete előtt is.

A fogyasztó a 102/2014 Z. z. fogyasztóvédelmi törvény 7 § 1. bekezdés szerint 14 napon belül elállhat szerződéstől. A fogyasztóvédelmi törvény hatálya alá tartozik a távértékesítési szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződéssel történő szolgáltatásnyújtás, valamint az eladó által papíron vagy más tartós adathordozón történő lajstromozásnak az egyes jogi aktusok módosítása és kiegészítése; ha a szerződést szóban megkötötték, a fogyasztónak a szerződéstől való elállási szándékát kifejező bármely egyértelműen megfogalmazott kijelentése (a továbbiakban: visszavonási értesítés) elegendő a fogyasztó elállási jogának alkalmazására. A fogyasztó az eladó elállási szerződését használhatja az áruvisszaküldés esetén. A termék visszaküldéséhez szükséges elállási szerződés (űrlap) az alább található.

 

A termékvisszaküldés feltételei:

A termékek nem lehetnek sérültek, nem tartalmazhatnak ütődéseket, ujjlenyomatokat és a képhorgok sem lehetnek használtak. A képet eredeti csomagolásban kérjük visszaküldeni, a képpel együtt a vásárlónak kötelessége a termékkel kapcsolatos iratok visszaszolgáltatása is (jótállasi jegy, szerződés, számla stb.) továbbá csatolni kell az elállási űrlapot is.

 

FIGYELEM:

A terméket alaposan kell becsomagolni, hogy szállításnál ne sérüljön! A sérült terméket nem vesszük át és visszaküldjük a feladó címére!

Olvassa el hogyan kell helyesen becsomagolni a képet >>> ITT.

 

A terméket nem szükséges a címünkre postázni, megegyezés után a futár veszi fel.

Lépjen velünk kapcsolatba az info@tokeleteskepek.hu e-mail címen keresztül vagy hívjon a 06 70 53 50 501 telefonszámokon és érdeklődjön a csomag állapotáról.

 

Ajánljuk: A gyorsabb pénzvisszafizetés érdekében csatolja a visszaküldött képhez a számlát és az elállási szerződést is.

Áruvisszaküldési űrlap letöltése Tökéletes KépekÁruvisszaküldési
űrlap

letöltése

 

Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NjM2YTI0M2